Άδωνις Γεωργιάδης: Ο Κασσελάκης δεν δίνει το πόθεν έσχες του γιατί κάτι κρύβει – Όποιος δεν φοβόταν θα το είχε κάνει ήδη

«Καθαρός ουρανός, αστραπές δεν φοβάται. Κάτι δεν θέλει να δούμε»

Ο λόγος που ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, δεν έχει υποβάλει ακόμα πόθεν έσχες «είναι γιατί κάτι κρύβει», εκτίμησε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, το βράδυ της Πέμπτης.

«Ο νόμος ποτέ δεν είχε προβλέψει την περίπτωση τουρίστα που θα γίνει αρχηγός της αντιπολίτευσης. Ότι δηλαδή θα έρθει κάποιος με το μαγιό του και τον σύζυγό του από την Αμερική για διακοπές και θα φύγει με το κόμμα στις βαλίτσες του» σημείωσε και συνέχισε: «Πατάει σε αυτό ο Κασσελάκης, καίτοι έχει γίνει αρχηγός από τον Σεπτέμβριο ο κ. Κασσελάκης λέει ότι δικαιούται να το κάνει μαζί με τους άλλους βουλευτές».

«Γιατί δεν θέλει να το πει προ των ευρωεκλογών; Καθαρός ουρανός, αστραπές δεν φοβάται. Κάτι δεν θέλει να δούμε. Ότι έχει πολλά λεφτά, ότι έχει λιγότερα από όσα λέει, ότι τα έχει από εταιρεία που δεν ξέρουμε πώς την πήρε; Ένας που δεν φοβάται κάνει πόθεν έσχες. Κάτι του είπαν οι συνεργάτες του ότι μην το βγάλεις θα μας σκίσουν», τόνισε ο υπουργός.

Ο ίδιος επισήμανε ακόμη: «Υπάρχει άλλη λογική εξήγηση γιατί δεν το έχει κάνει μέχρι σήμερα; Ο νόμος δεν λέει στις 30 Ιουνίου, λέει έως τις 30 Ιουνίου, όποτε θες το βγάζεις».

 

newsbeast.gr