Έρχεται Θεσσαλονίκη το τρόπαιο του EURO 2004 – Ραντεβού σήμερα στην Αριστοτέλους

ΟΠΑΠ και ΕΠΟ γιορτάζουν τα 20 χρόνια από το έπος της Πορτογαλίας με το TROPHY TOUR powered by OPAP

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου, που κάνει σέντρα στη Γερμανία στις 14 Ιουνίου. Η εφετινή διοργάνωση συμπίπτει με τα 20 χρόνια από το έπος της Πορτογαλίας, την ιστορική κατάκτηση της κούπας από την Εθνική μας Ομάδα το 2004.

Ο ΟΠΑΠ
και η ΕΠΟ γιορτάζουν το μεγάλο ποδοσφαιρικό «θαύμα», διοργανώνοντας το TROPHY TOUR powered by OPAP, σε όλη την Ελλάδα, σε συνεργασία με τους κατά τόπους δήμους που θα φιλοξενήσουν τις επετειακές εκδηλώσεις.

Στο πλαίσιο του TROPHY TOUR powered by OPAP, το βαρύτιμο τρόπαιο θα «ταξιδέψει» σε γενέτειρες πόλεις παικτών της «χρυσής» Εθνικής Ομάδας, με στόχο να αναβιώσουν οι ανεπανάληπτες στιγμές χαράς και συγκίνησης που έζησαν οι φίλαθλοι το καλοκαίρι του 2004.

Ραντεβού στην πλατεία Αριστοτέλους με Άγγελο Χαριστέα και Παντελή Καφέ

Η Θεσσαλονίκη είναι η δεύτερη στάση του TROPHY TOUR powered by OPAP, το οποίο ξεκίνησε εχθές  (Δευτέρα 3 Ιουνίου) από τη Λάρισα. Η κούπα του EURO 2004 θα βρίσκεται σήμερα Τρίτη 4 Ιουνίου στην πλατεία Αριστοτέλους, όπου το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να βγάλει αναμνηστικές φωτογραφίες και να συμμετάσχει σε δράσεις – έκπληξη από τις 12 το μεσημέρι έως τις 10 το βράδυ. Μαζί με τους φιλάθλους θα είναι από τις 6 το απόγευμα και οι
Legends 2004 Άγγελος Χαριστέας και Παντελής Καφές.

Το «ταξίδι» της κούπας θα διαρκέσει έως τις 17 Ιουνίου, με Αλεξανδρούπολη, Πάτρα και Αθήνα να είναι οι επόμενοι σταθμοί.

 

typosthes.gr