Σοκ από δολοφονία στις ΗΠΑ: 17χρονος σκότωσε τον πατέρα του και τον πέταξε στο ποτάμι

Οι εισαγγελείς στην κομητεία Marion απήγγειλαν κατηγορίες στον David Perry, 17 ετών, για τη δολοφονία του πατέρα του Brandon Perry.

Η αστυνομία στην Ιντιάνα συνεχίζει τις έρευνες για το σώμα του αγνοούμενου, η σορός του οποίου που πιστεύεται ότι πετάχτηκε σε ποτάμι της Ιντιανάπολης αφού φέρεται να δολοφονήθηκε από τον 17χρονο γιο του. Οι ντετέκτιβ της Μητροπολιτικής Αστυνομίας της Ινδιανάπολης (IMPD) συνέλαβαν τον Ντέιβιντ Πέρι, 17 ετών, την 1η Ιουνίου, για τον φερόμενο ρόλο του στη δολοφονία του πατέρα του, Μπράντον Πέρι, 35 ετών.

Τα δικαστικά έγγραφα που εξασφάλισε το Fox News Digital ισχυρίζονται ότι ο Ντέιβιντ δολοφόνησε τον πατέρα του και πέταξε το σώμα του σε έναν μεγάλο κάδο απορριμμάτων στο White River.

Η αστυνομία λέει ότι το σώμα του Μπράντον δεν έχει βρεθεί ακόμη.

Το χρονικό της εξαφάνισης – Η μεγάλη ποσότητα αίματος στο στρώμα

Στις 29 Μαΐου, οι ντετέκτιβ του IMPD Missing Persons άρχισαν να ερευνούν την εξαφάνιση του Brandon Perry. Σύμφωνα με πληροφορίες, εθεάθη για τελευταία φορά στις 26 Μαΐου.

Τα έγγραφα του δικαστηρίου ανέφεραν ότι η αδερφή του Perry βρήκε “μεγάλη ποσότητα αίματος” στο κάτω μέρος του στρώματός του αφού έλεγξε το σπίτι του και κάλεσε την αστυνομία για να κάνει μια δήλωση αγνοούμενου.

Τα έγγραφα αναφέρουν ότι οι ερευνητές βρήκαν αργότερα σημάδια αίματος στις σκάλες του υπογείου.. Η αστυνομία μπόρεσε να ανακτήσει την άδεια του Perry μαζί με κατεστραμμένες πιστωτικές κάρτες και μια επαγγελματική κάρτα στο σωρό με καμένα αντικείμενα που βρέθηκαν στην αυλή.

Οι ερευνητές αργότερα ανακάλυψαν ότι ένα όπλο, που αγόρασε ο Perry και το είχε χαρίσει στον γιο του, Ντέιβιντ, έλειπε, μαζί με έναν μεγάλο, μπλε κάδο απορριμμάτων.

Η αστυνομία ανακάλυψε επίσης ότι στις 26 Μαΐου, την ημέρα που ο Perry φέρεται να εξαφανίστηκε, ο David πήγε σε σούπερμάρκετ και αγόρασε μια κόκκινη κούκλα, έναν μικρό ανεμιστήρα, καλύμματα καθισμάτων, ένα κερί, μια ζώνη και ένα μικρό χρηματοκιβώτιο. Με βάση την παρακολούθηση βίντεο, τα φυσικά στοιχεία και τις πολλαπλές συνεντεύξεις, οι ντετέκτιβ πιστεύουν ότι ο Perry σκοτώθηκε από τον γιο του .

Ο Ντέιβιντ υποτίθεται ότι είπε στη θεία του ότι πέταξε τον κάδο απορριμμάτων “περίπου μια ώρα νότια” και ότι το καπάκι του δοχείου “ήταν κλειστό και δεν επρόκειτο να ανοίξει”, σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα.

 

enikos.gr