Νταής αστυνομικός στη Χαλκίδα χτύπησε γυναίκα με το κράνος του και απείλησε ότι θα διαρρεύσει γυμνές της φωτογραφίες

Σοβαρότατο περιστατικό στην υψηλή γέφυρα της πόλης

Σοβαρό επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας με πρωταγωνιστή ένας αστυνομικό έλαβε χώρα το απόγευμα της Δευτέρας (10/06) στη Χαλκίδα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, μια γυναίκα 34 ετών κατήγγειλε ότι βρισκόταν στη γέφυρα της Χαλκίδας μαζί με τον αστυφύλακα σύντροφό της, που υπηρετεί σε αστυνομικό τμήμα της Αθήνας, προκειμένου να συζητήσουν.

Όταν οι τόνοι στην κουβέντα ανέβηκαν ο αστυνομικός άρπαξε το κινητό της γυναίκας και την χτύπησε με το κράνος του στο χέρι, ενώ την απείλησε ότι θα διαρρεύσει προσωπικές τις φωτογραφίες.

Μετά το περιστατικό ο άνδρας αναζητείται, ενώ παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρει:

Μετέβη στο Α.Τ. Χαλκίδας ημεδαπή γεν.1990 και κατήγγειλε τον πρώην σύντροφό της, (Β) Αστυφύλακα (…), γεν. 1987, υπηρετών στο Α.Τ. {…} Αττικής, διότι αμφότεροι είχαν μεταβεί πλησίον της υψηλής γέφυρας στη Χαλκίδα Ευβοίας και κατόπιν λεκτικής αντιπαράθεσης, ο (Β) αρχικά αφαίρεσε από την (Α) το κινητό της τηλέφωνο, την χτύπησε με το κράνος του σε άνω άκρο της και ακολούθως την απείλησε ότι θα διαρρεύσει γυμνές φωτογραφίες της που είχε στην κατοχή του. Παραγγέλθηκε η ιατροδικαστική εξέταση της παθούσης. Δράστης αναζητείται.

 

newsbeast.gr