Κύπρος-«Μίλησε» η νεκροτομή της 41χρονης που δολοφονήθηκε από τον πρώην σύζυγό της «Μίλησε» η νεκροτομή της 41χρονης που δολοφονήθηκε από τον πρώην σύζυγό της

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή της 41χρονης που δολοφονήθηκε την Παρασκευή από τον πρώην σύζυγό της στην επαρχία Πάφου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ανταποκριτή του Σίγμα, Μάριου Ιγνατίου, ο θάνατος της οφείλεται σε εσωτερική αιμορραγία προκληθείσα από τέμνον και νύσσον όργανο.

Υπενθυμίζεται ότι διάταγμα κράτησης οκτώ ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον του 48χρονου υπόπτου, ο οποίος συνελήφθη την Παρασκευή σχετικά με την υπόθεση φόνου 41χρονης γυναίκας στην επαρχία Πάφου.

Η υπόθεση, την οποία διερευνά η Αστυνομία, αφορά τον φόνο της Petya Krateva, 41 ετών από τη Βουλγαρία, μόνιμη κάτοικο Πάφου.

Για διευκόλυνση των ανακρίσεων, μέλη του ΤΑΕ Πάφου, προχώρησαν χθες στη σύλληψη 48χρονου, πρώην συζύγου του θύματος

Σημειώνεται ότι την Παρασκευή λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία, για τραυματισμένα πρόσωπα, σε συγκρότημα διαμερισμάτων στην Πάφο.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στη σκηνή, όπου εντόπισαν τραυματισμένους την 41χρονη, καθώς και τον 48χρονο, ο οποίος διαμένει στο εν λόγω συγκρότημα διαμερισμάτων.

Οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της 41χρονης.

Όπως διαπιστώθηκε η 41χρονη έφερε τραύματα στην κοιλιακή χώρα και στα δύο χέρια, τα οποία φαίνεται να προκλήθηκαν από αιχμηρό αντικείμενο.

Όσον αφορά στον 48χρονο, διαπιστώθηκε ότι έφερε τραύματα στην κοιλιακή χώρα και κρατήθηκε για νοσηλεία. Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται ως εκτός κινδύνου.

 

sigmalive.com