Συρεγγέλα: Η ΝΔ θα συνεχίζει να εφαρμόζει το πρόγραμμα για το οποίο ψηφίστηκε

Τι αναφέρει η γραμματέας της ΝΔ για το μήνυμα που έστειλαν οι πολίτες στις ευρωεκλογές

«Ψηφιστήκαμε για ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα και αυτό το πρόγραμμα θα πρέπει να συνεχίσουμε να το εφαρμόζουμε», ανέφερε η γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Μαρία Συρεγγέλα σε συνέντευξή της στην ΕΡΤ.

Πρόσθεσε ότι το μήνυμα που έστειλαν οι πολίτες στην ΝΔ είναι «συνεχίστε το πρόγραμμά σας, δώστε ακόμα μεγαλύτερη μάχη για τα προβλήματα της καθημερινότητας, αλλά πιο γρήγορα και με λιγότερα λάθη και παραλείψεις».

Η γραμματέας της ΝΔ αναγνώρισε, επίσης, πως το κόμμα δεν πέρασε τον πήχη που είχε θέσει για τις ευρωεκλογές, παρά το γεγονός ότι τα ποσοστά του δεύτερου και του τρίτου κόμματος αθροιστικά δεν συμπληρώνουν το ποσοστό της ΝΔ. Όπως ανέφερε: «Κάναμε λάθη και αυτό το παραδεχτήκαμε και προεκλογικά, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μας εμπιστεύεται πια ο κόσμος».

Ερωτηθείσα, τέλος, για το αν θα πρέπει η ΝΔ να κινηθεί προς το Κέντρο ή προς τα Δεξιά, η κ. Συρεγγέλα απάντησε πως «σίγουρα κάποια θέματα πρέπει να τα ξαναδούμε, όμως το βασικό σε κάθε περίπτωση είναι να εξακολουθήσει να κινείται η κυβέρνηση προς τα μπροστά, συνεχίζοντας το μεταρρυθμιστικό της έργο».

 

newsbeast.gr