Θεσσαλονίκη: Κίνδυνος απάτης με δήθεν δωρεάν κάρτα μετακίνησης ΟΑΣΘ

Η επίσημη ανακοίνωση του ΟΑΣΘ για την απάτη

Μία παραπλανητική ανάρτηση κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τις τελευταίες ώρες, που αφορά σε απάτη των ΜΜΜ στη Θεσσαλονίκη.

Ειδικότερα, στην ανάρτηση αναφέρεται η προσφορά δήθεν καρτών αστικών συγκοινωνιών του ΟΑΣΘ. Σε ανακοίνωσή του ο Οργανισμός επισημαίνει μεταξύ άλλων ότι “πρόκειται για παραπλανητική ανάρτηση με την οποία επιδιώκεται παράνομη καταβολή ποσού από ανθρώπους που θα παραπλανηθούν. Ο ΟΑΣΘ εφιστά την προσοχή των πολιτών, καθώς δεν έχει απολύτως καμία σχέση με την συγκεκριμένη ανάρτηση“.

Η ανακοίνωση του ΟΑΣΘ για την απάτη

«Ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι κυκλοφορεί στο διαδίκτυο αγγελία- απάτη για προσφορά δήθεν δωρεάν καρτών αστικών συγκοινωνιών του ΟΑΣΘ. Πρόκειται για παραπλανητική ανάρτηση με την οποία επιδιώκεται παράνομη καταβολή ποσού από ανθρώπους που θα παραπλανηθούν.

Ο ΟΑΣΘ εφιστά την προσοχή των πολιτών, καθώς δεν έχει απολύτως καμία σχέση με την συγκεκριμένη ανάρτηση. Ο ΟΑΣΘ προχώρησε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προς την Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας προκειμένου να σταματήσει η διαφήμιση- απάτη και να εντοπιστούν οι δράστες».

 

newsbomb.gr