Ζάμπια: Νεκρή 67χρονη τουρίστρια μετά από επίθεση ελέφαντα

Μια 64χρονη γυναίκα από το Νέο Μεξικό σκοτώθηκε ενώ έκανε σαφάρι στη Ζάμπια την Τετάρτη, όταν ένας μαινόμενος ελέφαντας επιτέθηκε στο όχημά της.

Η Juliana Gle Tourneau πέθανε αφού το αυτοκίνητο με το οποίο ταξίδευε σταμάτησε πριν το ζώο την βγάλει από το όχημα και την ποδοπατήσει, δήλωσαν αξιωματούχοι.

Η ομάδα περιοδειών της κυρίας Τουρνό είχε σταματήσει κοντά στην Πολιτιστική Γέφυρα Maramba στο Λίβινγκστον λόγω της κυκλοφορίας από ένα κοπάδι ελεφάντων όταν ο γίγαντας επιτέθηκε, είπε ένας αρχηγός της αστυνομίας.

«Η Juliana Gle Tourneau, 64 ετών, από το Νέο Μεξικό, Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, πέθανε την Τετάρτη γύρω στις 17.50 μετά από χτύπημα από ένα σταθμευμένο όχημα που είχε σταματήσει λόγω της κυκλοφορίας που προκλήθηκε από ελέφαντες γύρω από την πολιτιστική γέφυρα Maramba», ο αστυνομικός επίτροπος της Νότιας Επαρχίας Auxensio Daka. είπε στον τηλεοπτικό σταθμό ZNBC της Ζάμπιας.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που ένας Αμερικανός τουρίστας σκοτώνεται από επίθεση ελέφαντα στη χώρα της Νότιας Αφρικής φέτος.

Τον Μάρτιο η Gail Mattson, μια 79χρονη γυναίκα από τη Μινεσότα, σκοτώθηκε σε ένα παρόμοιο περιστατικό που είδε το φορτηγό της να αναποδογυρίσει αφού φορτίστηκε από έναν ελέφαντα.

 

eleftherostypos.gr