Υλικά για 4 μερίδες
- 4 κεσεδάκια (των 200 γρ.) γιαούρτι στραγγιστό
- 4-8 κουτ. σούπας ζάχαρη καστανή, κρυσταλλική
Εκτέλεση
- Αδειάστε τα κεσεδάκια γιαουρτιού σε πυρίμαχα σκεύη. Πασπαλίστε κάθε μερίδα με 1-2 κουταλιές ζάχαρη.
- Ανάψτε το γκριλ του φούρνου σε δυνατή θερμοκρασία κι όταν ζεσταθεί καλά ο φούρνος, βάλτε μέσα τα μπολάκια.
- Τα αφήνετε μέσα ώσπου να λιώσει και να καραμελώσει η ζάχαρη από πάνω, για περίπου 2 λεπτά.
- Μόλις καραμελώσει είναι έτοιμα και μπορείτε να σερβίρετε με ξηρούς καρπούς ή φρούτα.
vita.gr
Ίσως σας ενδιαφέρει...
Μπισκότα red velvet
Γλυκές γεύσεις
Μπάρες λεμονιού με υπέροχη βουτυρένια γεύση
Γλυκές γεύσεις
Cheesecake φράουλα
Γλυκές γεύσεις
Μπάρες με ταχίνι και κουβερτούρα
Γλυκές γεύσεις
Σπιτική μερέντα
Γλυκές γεύσεις
Σοκολατάκια βραχάκια
Γλυκές γεύσεις
Κεκάκια με καρύδια, σοκολάτα και γεύση καφέ
Γλυκές γεύσεις
Μικρά λάβα κέικ
Γλυκές γεύσεις