Γιαούρτι καραμελέ

Υλικά για 4 μερίδες

  • 4 κεσεδάκια (των 200 γρ.) γιαούρτι στραγγιστό
  • 4-8 κουτ. σούπας ζάχαρη καστανή, κρυσταλλική

Εκτέλεση

  1. Αδειάστε τα κεσεδάκια γιαουρτιού σε πυρίμαχα σκεύη. Πασπαλίστε κάθε μερίδα με 1-2 κουταλιές ζάχαρη.
  2. Ανάψτε το γκριλ του φούρνου σε δυνατή θερμοκρασία κι όταν ζεσταθεί καλά ο φούρνος, βάλτε μέσα τα μπολάκια.
  3. Τα αφήνετε μέσα ώσπου να λιώσει και να καραμελώσει η ζάχαρη από πάνω, για περίπου 2 λεπτά.
  4. Μόλις καραμελώσει είναι έτοιμα και μπορείτε να σερβίρετε με ξηρούς καρπούς ή φρούτα.
vita.gr