Τα λεμόνια είναι ένας ιδανικός τρόπος για να αρωματίσετε τις σαλάτες, τα ψάρια και τα επιδόρπια.
Τι γίνεται όμως όταν το λεμόνι που καταλήγει στο χέρι σας είναι σκληρό σαν πέτρα και δεν έχει καθόλου χυμό;
Συνήθως τα λεμόνια τα έχουμε να κάθονται σε ένα μπολ πάνω στον πάγκο της κουζίνας. Έμπειροι μάγειρες δοκίμασαν να αποθηκεύσουν τα λεμόνια με όλους τους τρόπους και ανακάλυψαν ότι αυτές οι υπέροχες φλούδες δεν προστατεύουν τα φρούτα από το στέγνωμα.
Καλύτερος τρόπος αποδείχθηκε η αποθήκευση σε πλαστικές σακούλες στο ψυγείο. Τα λεμόνια κράτησαν τη φρεσκάδα τους για έναν ολόκληρο μήνα!
neadiatrofis.gr
Ίσως σας ενδιαφέρει...
Ποιες είναι οι έξυπνες εναλλακτικές χρήσεις των μωρομάντηλων
Τα μυστικά της γιαγιάς
Ποιες είναι οι έξυπνες εναλλακτικές χρήσεις των μωρομάντηλων
Τα μυστικά της γιαγιάς
Αυτό είναι το tip για να καθαρίσετε εύκολα και σωστά την κουρτίνα του μπάνιου (vid)
Τα μυστικά της γιαγιάς
Λάθη που κάνουμε, όταν καθαρίζουμε το σπίτι μας
Τα μυστικά της γιαγιάς
Τα φρούτα και λαχανικά που πρέπει να αποθηκεύετε χωριστά στην κουζίνα σας
Τα μυστικά της γιαγιάς
Μυστικά για καθαρά και αστραφτερά τζάμια
Τα μυστικά της γιαγιάς
Το κλασικό λάθος που κάνουμε με τον φούρνο μικροκυμάτων
Τα μυστικά της γιαγιάς
Μους λεμόνι κι ακόμη 4 τρόποι να μη μυρίζει το στόμα σας σκόρδο
Τα μυστικά της γιαγιάς