Υλικά
- 2 κουτιά μπισκότα τύπου πτι-μπερ νηστήσιμα
- 4 μεγάλες μπανάνες
- 400 γρ. φυτική κρέμα
- Τριμμένα μπισκότα για το σερβίρισμα
Υλικά κρέμας
- 1200 γρ. γάλα αμυγδάλου
- 8 κ.σ. ζάχαρη
- 1 βανίλια
- 8 κ.σ. άμυλο αραβοσίτου
Εκτέλεση
Ετοιμάζετε πρώτα την κρέμα
- Σε μία κατσαρόλα βάζουμε όλα τα υλικά και ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι να πήξει. Κόβουμε τις μπανάνες σε ροδέλες και τις βάζουμε σε ένα μπολ.
- Σε μπολ τοποθετούμε τριμμένα μπισκότα, λεπτή στρώση κρέμας και μπανάνες.
- Το επαναλαμβάνουμε ξανά (μπισκότα-κρέμα και μπανάνες).
- Η τελευταία στρώση να είναι με μπισκότα.
Ετοιμάζετε την φυτική κρέμα
- Χτυπούμε στο μίξερ την φρέσκια φυτική κρέμα.
- Αφού πήξει, την τοποθετούμε στο κορνέ και δημιουργούμε πάνω από τα μπισκότα μικρές διακοσμητικές κορνέτες.
- Τοποθετούμε στο ψυγείο και την επόμενη μέρα ραντίζουμε με λιωμένα μπισκότα.
xrysessyntages.com