Αρωματικό ραβανί πορτοκαλιού

Συνταγή για αρωματικό ραβανί πορτοκαλιού από την Τζένη Τσανακτσίδου. Ένα αρωματικό ραβανί, αφράτο και σιροπιασμένο που λιώνει στο πιρούνι και μοσχοβολάει παράδοση. Μία παραδοσιακή συνταγή της γιαγιάς για ραβανί, που συνοδεύει το καφεδάκι μας και ικανοποιεί τις υπογλυκαιμίες μας.
Υλικά
  • Αυγά 4
  • Φυσικό χυμό πορτοκάλι 1 ποτήρι
  • Ζάχαρη 1 ποτήρι
  • Σπορέλαιο 1 ποτήρι
  • Σιμιγδάλι 1 ποτήρι
  • Αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 1 ποτήρι
  • Μπέικιν πάουντερ 1 φακελάκι
  • Ξύσμα πορτοκαλιού 1 κουταλάκι του γλυκού

Για το σιρόπι

  • Νερό 3 ποτήρια
  • Ζάχαρη 3 ποτήρια
  • Χυμός από ½ λεμόνι

Για την επικάλυψη

  • Φυσικό χυμό πορτοκάλι 1 ποτήρι
tempo24.news