Υλικά:
1.5 κιλό φτερούγες κοτόπουλου
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1/2 κούπα σόγια σος
2 κ.σ. κέτσαπ
1 φλ. μέλι
1 σκελίδα σκόρδο, λιωμένο
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση:
Προθερμάνετε τον φούρνο στους 190C. Βάλτε τις φτερούγες κοτόπουλου σε ένα μεγάλο ταψί. Σε ένα μπολ αναμείξτε καλά το λάδι, τη σος σόγιας, την κέτσαπ, το μέλι, το σκόρδο και όσο αλάτι και πιπέρι θέλετε.
Περιχύστε με το μείγμα τις φτερούγες. Ψήστε τις στον φούρνο για περίπου 1 ώρα, ή μέχρι να δείτε τη σος να καραμελώνει και να γίνεται κολλώδης.
Συνοδέψτε με μια σαλάτα, ή εναλλακτικά μπορείτε να φτιάξετε λίγο ρύζι.
tempo24
Ίσως σας ενδιαφέρει...
Γρήγορο σουφλέ σπανάκι
Αλμυρές γεύσεις
Ζυμαρικά με πατάτες και τυρί πρόβολα
Αλμυρές γεύσεις
Αρωματικοί κολοκυθοκεφτέδες
Αλμυρές γεύσεις
Μουσακάς με φουρνιστά λαχανικά και σπιτική μπεσαμέλ
Αλμυρές γεύσεις
Γεμιστά λαδερά με κουκουνάρι και σταφίδα
Αλμυρές γεύσεις
Μανιταρόσουπα βελουτέ
Αλμυρές γεύσεις
Εύκολη γαλλική κρεμμυδόσουπα
Αλμυρές γεύσεις
Πιτάκια με χόρτα τσιγαριαστά
Αλμυρές γεύσεις