Υλικά για μία δόση:
- 1 κούπα αλεύρι που φουσκώνει
- 3/4 κούπας νερό
- Λίγο αλάτι
Εκτέλεση:
- Σε ένα μπωλ βάζουμε όλα τα υλικά μας και ανακατεύουμε με το σύρμα. Αφήνουμε να ξεκουραστεί για 10 λεπτά.
- Ζεσταίνουμε λάδι σε ένα τηγάνι βάζουμε κουταλιά κουταλιά (σούπας) και τηγανίζουμε και από τις δύο πλευρές μέχρι να πάρουν ωραίο χρυσαφένιο χρώμα.
- Συνοδεύουμε με μέλι, μερέντα ή τυρί και αλλαντικά και ό,τι άλλο.
tempo24.news
Ίσως σας ενδιαφέρει...
Κορμός με λευκή σοκολάτα, κράνμπερις και αμύγδαλα
Γλυκές γεύσεις
Vegan mousse: Μια βελούδινη μους σοκολάτας με αβοκάντο και μπανάνα
Γλυκές γεύσεις
Μοελέ σοκολάτας με 4 υλικά
Γλυκές γεύσεις
Pancakes βρώμης με κανέλα χωρίς γλουτένη
Γλυκές γεύσεις
Παραδοσιακή πορτοκαλόπιτα
Γλυκές γεύσεις
Μάφινς με κολοκύθα και βρώμη
Γλυκές γεύσεις
Muffins με σοκολάτα και αμύγδαλο
Γλυκές γεύσεις
Εύκολη σοκολατίνα με χτυπημένη γκανάς
Γλυκές γεύσεις