Υλικά
- 6 κομμάτια ψωμί για τοστ
- Ζάχαρη και κανέλα
- 3 κουταλιές της σούπας βούτυρο λιωμένο σε ένα πιάτο
- 1 μεγάλο ή 2 μικρά μήλα κομμένα σε κύβους 1 εκατοστού
Εκτέλεση
- Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 150 βαθμούς και απλώνουμε σε ένα ταψί μια λαδόκολλα.
- Χρησιμοποιώντας έναν πλάστη ή το χέρι μας πιέζουμε τις φέτες ψωμιού.
- Απλώνουμε τα κομμάτια μήλου σε κάθε ρολάκι και πασπαλίζουμε με 1 κουταλάκι του γλυκού κανέλα το καθένα.
- Κυλάμε προσεχτικά το ψωμί με τα μήλα μέχρι να γίνει ρολό και στη συνέχεια το βουτάμε στο βούτυρο ενώ τέλος πασπαλίζουμε με ζάχαρη και κανέλα ξανά.
- Ψήνουμε για 15 λεπτά.
tempo24.news
Ίσως σας ενδιαφέρει...
Τάρτα λεμονιού με μαρέγκα
Γλυκές γεύσεις
Φλογέρες από φύλλο κρούστας γεμιστές με λουκούμια και καρύδι
Γλυκές γεύσεις
Τιραμισού με γεύση φυστίκι
Γλυκές γεύσεις
Γιαούρτι με ανανά, ακτινίδιο, μάνγκο και σιρόπι τζίντζερ
Γλυκές γεύσεις
Babka: Το τέλειο γλυκό, αντί για κέικ
Γλυκές γεύσεις
Ελαφρύ γιαουρτένιο μπανόφι
Γλυκές γεύσεις
Yπέροχα τρουφάκια με 2 υλικά
Γλυκές γεύσεις
Cheesecake με γιαούρτι
Γλυκές γεύσεις