Δύσκολες ώρες για την 15χρονη που έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού στη Θεσσαλονίκη – Φοβάται ακόμη και να βγει από το σπίτι της

Δεν μπορεί να ξεπεράσει το σοκ

Να βγει ακόμη και έξω από το σπίτι της φοβάται η 15χρονη που έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού στη Θεσσαλονίκη από συνομήλικες της. Το κορίτσι σύμφωνα με πληροφορίες δεν μπορεί να ξεπεράσει το σοκ και από τη στιγμή της επίθεσης περνάει πολύ δύσκολες ώρες.

Όπως μετέδωσε το πρωί της Πέμπτης (1/2) η εκπομπή του Mega «Κοινωνία Ώρα MEGA» με την Ανθή Βούλγαρη και τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο ο πατέρας της 15χρονης ανέφερε πως η κόρη του ήθελε να υπερασπιστεί μία φίλη της και δέχθηκε εκείνη το bullying, όπου τα άλλα κορίτσια την χτύπησαν και την έφτυσαν.

Το χρονικό του άγριου ξυλοδαρμού
Η επίθεση κατά της ανήλικης έγινε έξω από ίντερνετ καφέ της πόλης. Μια συμμορία από ανήλικα κορίτσια απομόνωσαν την 15χρονη μαθήτρια σε πυλωτή πολυκατοικίας και την γρονθοκόπησαν.

Όπως είπε η 15χρονη, η μία ανήλικη της επιτέθηκε με μία γροθιά στο μάτι, ενώ η άλλη κατέγραφε με το κινητό της επίθετο την άγρια επίθεση.

Το περιστατικό σύμφωνα με την καταγγελία έγινε στην περιοχή της Τούμπας. Λίγο αργότερα η 15χρονη μαζί με τον πατέρα της μετέβησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Τούμπας – Τριανδρίας και κατατέθηκε μήνυση.

Οι ανήλικες, μαζί με μία ακόμη συνομήλική τους που συμμετείχε στην επίθεση εις βάρος της μαθήτριας και αναζητείται για να συλληφθεί, στο πλαίσιο το αυτοφώρου, κατηγορούνται για εξύβριση και σωματικές βλάβες.

Επιπλέον, οι αστυνομικοί προχώρησαν σε επτά συλλήψεις γονέων για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων, και στη σύλληψη 5 κοριτσιών.

Υπενθυμίζεται πώς μία από τις ανήλικες τραβούσε βίντεο με την επίθεση, στο οποίο δημοσίευσε στα social media.

 

newsbeast.gr