Πλούσια και απολαυστική πρόταση
Υλικά
- 1 συσκευασία ζυμαρικά κοχύλια
- 225 γρ. τυρί cottage
- 500 γρ. σάλτσα ντομάτας
- 1 μεγάλη ντομάτα, ψιλοκομμένη
- Κατεψυγμένο σπανάκι
- 1 φλ. τσαγιού τριμμένη παρμεζάνα
- Αποξηραμένα βότανα (ρίγανη, μαντζουράνα, θυμάρι, δεντρολίβανο, φασκόμηλο)
Εκτέλεση
- Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς.
- Ανακατέψτε τη σάλτσα ντομάτας με την ψιλοκομμένη φρέσκια ντομάτα και απλώστε τη μισή ποσότητα στον πάτο ενός μεγάλου ταψιού.
- Βράστε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας μέχρι να γίνουν al dente. Μόλις είναι έτοιμα, ανακατέψτε το τυρί cottage, την παρμεζάνα, τα καρυκεύματα και 1/2 μπάλα τριμμένης μοτσαρέλας.
- Γεμίστε τα κοχύλια με ένα κουτάλι.
- Τοποθετήστε τα στο προετοιμασμένο ταψί, περιχύστε με την υπόλοιπη σάλτσα ντομάτας και καλύψτε με αλουμινόχαρτο.
- Ψήστε 25 λεπτά. Καλύψτε με την υπόλοιπη μοτσαρέλα και ψήστε χωρίς το αλουμινόχαρτο μέχρι να λιώσει το τυρί.
newsbeast.gr
Ίσως σας ενδιαφέρει...
Σουπιές με σπανάκι
Αλμυρές γεύσεις
Πατάτες γεμιστές με αβγό και μπέικον
Αλμυρές γεύσεις
Spring Rolls με βοδινό
Αλμυρές γεύσεις
Μανιτάρια ψητά, γεμιστά με κρέμα γραβιέρας
Αλμυρές γεύσεις
Σπανακόπιτα με χειροποίητο φύλλο – Τραγανή και λαχταριστή συνταγή
Αλμυρές γεύσεις
Ψάρι στον ατμό με λαχανικά
Αλμυρές γεύσεις
Κεφτεδάκια φάβας με σάλτσα ντομάτας και κάππαρης!
Αλμυρές γεύσεις
Σιδηρόδρομος μοσχάρι με τραγανά πατατάκια
Αλμυρές γεύσεις