Seashell nails: Η πιο cool τάση για το καλοκαιρινό μανικιούρ

Χαρίστε στα νύχια σας ένα υπέροχο mermaid αποτέλεσμα.

Θα το πιστεύατε εάν κάποιος σας έλεγε ότι πλέον μπορείτε να φέρετε τους περλέ ιριδισμούς των κοχυλιών στο μανικιούρ σας; Η απάντηση θα πρέπει να είναι θετική, αφού τα «seashell nails» αποτελούν τη νέα cool τάση που αξίζει να βρίσκεται στο ραντάρ σας για τα καλοκαιρινά mani σας.

Μάλιστα, διασημότητες όπως η Kylie Jenner και η Megan Fox ενέδωσαν στο διάσημο πια nail trend απογειώνοντας τις εμφανίσεις τους. Εσείς θα το δοκιμάζατε;

Η τάση

Όπως υποδηλώνει το όνομά τους, τα «seashell nails» είναι εμπνευσμένα από τις παστέλ αποχρώσεις και το περλέ εφέ που βλέπουμε στα κοχύλια στη θάλασσα. Για αυτό το μανικιούρ, οι nail artists χρησιμοποιούν διαφορετικά chrome pigments με ιριδίζον φινίρισμα, για να πετύχουν αυτό το εντυπωσιακό αποτέλεσμα που θυμίζει πολύ τους ιριδισμούς που κάνει η ουρά μιας γοργόνας, ενώ είναι πανεύκολο να τα δημιουργήσετε και μόνες σας. Βασισμένα στη mermaidcore και fairycore αισθητική, λοιπόν, που κυριαρχεί το τελευταίο διάστημα στις τάσεις της ομορφιάς, είναι το ιδανικό mani για την άνοιξη και το καλοκαίρι. Ολοκληρώστε το mermaid look σας με ένα wet look στα μαλλιά και λαμπερό μακιγιάζ και είστε έτοιμες για τις καλοκαιρινές σας αποδράσεις.

Πολλοί θεωρούν πως τα «seashell nails» είναι η εξέλιξη του «glazed donut» μανικιούρ, αφού προσφέρει το ίδιο εντυπωσιακό, λαμπερό αποτέλεσμα, αλλά με ένα παιχνιδιάρικο twist, ενώ κάποιοι άλλοι σπεύδουν να υποστηρίξουν πως πρόκειται για την τάση που ήρθε για να αντικαταστήσει το «clean girl» μανικιούρ με τις ουδέτερες αποχρώσεις του. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο πως τάσεις όπως τα «velvet nails», τα «chrome nails» ή τα «naked glitter nails» έχουν αποκτήσει τεράστια δημοτικότητα τους τελευταίους μήνες κι έχουν πάρει ένα μεγάλο «ναι» από τους celebrities.

Πώς να τα πετύχετε

Εάν θέλετε να πετύχετε κι εσείς μόνες σας στο σπίτι ένα «seashell» μανικιούρ, τότε το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να προμηθευτείτε τα κατάλληλα «εργαλεία» και να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

Αρχικά, λιμάρετε τα νύχια σας για να τους δώσετε το επιθυμητό σχήμα. Εάν θέλετε να μιμηθείτε το μανικιούρ της Kylie Jenner που είδαμε πρόσφατα στο προφίλ της στο Instagram και δημιούργησε η διάσημη nail artist, Zola Ganzorigt, τότε θα τους δώσετε ένα αμυγδαλωτό σχήμα.
Έπειτα, εφαρμόστε σε όλα τα νύχια σας ένα διάφανο base coat και αφήστε το να στεγνώσει πολύ καλά.
Ήρθε η ώρα του χρώματος! Κρεμώδες λευκό, midnight blue, παστέλ γκρι, λιλά, γαλάζιο και ο τόνος της μέντας είναι οι επικρατέστερες αποχρώσεις που θα συναντήσετε στα «seashell nails» σε όλο το διαδίκτυο. Επιλέξτε εκείνη που σας ταιριάζει περισσότερο κι εφαρμόστε δυο στρώσεις από αυτήν στα νύχια σας. Περιμένετε μέχρι να στεγνώσει πολύ καλά το χρώμα. Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και chrome βερνίκια νυχιών για να πετύχετε αμέσως αυτό το περλέ εφέ.
Ολοκληρώστε το μανικιούρ σας εφαρμόζοντας μια πλούσια στρώση από ένα λαμπερό top coat, το οποίο όμως δεν πρέπει να είναι διάφανο, αλλά πιο holographic, ώστε να δημιουργεί διακριτικούς ιριδισμούς στα νύχια κι έτσι να αποκτήσετε αυτό το εντυπωσιακό εφέ των «seashell» νυχιών.

 

tempo24.news