Υλικά
- 2 κουτιά μπισκότα τύπου πτι-μπερ νηστήσιμα
- 4 μεγάλες μπανάνες
- 400 γρ. φυτική κρέμα
- Τριμμένα μπισκότα για το σερβίρισμα
Υλικά κρέμας
- 1200 γρ. γάλα αμυγδάλου
- 8 κ.σ. ζάχαρη
- 1 βανίλια
- 8 κ.σ. άμυλο αραβοσίτου
Εκτέλεση
Ετοιμάζετε πρώτα την κρέμα
- Σε μία κατσαρόλα βάζουμε όλα τα υλικά και ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι να πήξει. Κόβουμε τις μπανάνες σε ροδέλες και τις βάζουμε σε ένα μπολ.
- Σε μπολ τοποθετούμε τριμμένα μπισκότα, λεπτή στρώση κρέμας και μπανάνες.
- Το επαναλαμβάνουμε ξανά (μπισκότα-κρέμα και μπανάνες).
- Η τελευταία στρώση να είναι με μπισκότα.
Ετοιμάζετε την φυτική κρέμα
- Χτυπούμε στο μίξερ την φρέσκια φυτική κρέμα.
- Αφού πήξει, την τοποθετούμε στο κορνέ και δημιουργούμε πάνω από τα μπισκότα μικρές διακοσμητικές κορνέτες.
- Τοποθετούμε στο ψυγείο και την επόμενη μέρα ραντίζουμε με λιωμένα μπισκότα.
xrysessyntages.com
Ίσως σας ενδιαφέρει...
Μπισκότα με φιστίκια Αιγίνης και κράνμπερις
Γλυκές γεύσεις
Τιραμισού με μπανάνα
Γλυκές γεύσεις
Moelleux
Γλυκές γεύσεις
Παστέλι
Γλυκές γεύσεις
Μους μπανάνα με καραμελωμένα φουντούκια
Γλυκές γεύσεις
Λαχταριστό γλυκό ψυγείου με Bueno
Γλυκές γεύσεις
Φραπουτσίνο καραμέλα
Γλυκές γεύσεις
Μους λευκής σοκολάτας
Γλυκές γεύσεις