Υλικά για 2 άτομα
- 4 πανσέτες
- μισή πορτοκαλί πιπεριά
- 1 μεγάλη κουταλιά μέλι
- 1 μεγάλη κουταλιά μουστάρδα
- φρέσκο κρεμμυδάκι
- 2 κουταλιές της σούπας λάδι
- αλάτι
- πιπέρι
- πάπρικα
Εκτέλεση
- Φτιάχνουμε μια σάλτσα από το μέλι, τη μουστάρδα και τα μπαχαρικά και μαρινάρουμε το κρέας μας.
- Βάζουμε σε ένα μικρό πήλινο σκεύος την πιπεριά κομμένη σε λωρίδες και την αλατίζουμε.
- Τοποθετούμε από πάνω το κρέας με την σάλτσα του, το λάδι και το ψιλοκομμένο κρεμμύδι.
- Σκεπάζουμε το σκεύος με ένα αλουμινόχαρτο για να κρατήσει όσο γίνεται τα ζουμιά και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 90 λεπτά.
tempo24
Ίσως σας ενδιαφέρει...
Μακαρονάδα Aglio e Olio
Αλμυρές γεύσεις
Σαλάτα κινόα με αβοκάντο
Αλμυρές γεύσεις
Αρνί με αρακά και γλυκοπατάτες
Αλμυρές γεύσεις
Ρολά ομελέτας με τυρί
Αλμυρές γεύσεις
Ρύζι με σαφράν
Αλμυρές γεύσεις
Μουσακάς με φουρνιστά λαχανικά και σπιτική μπεσαμέλ
Αλμυρές γεύσεις
Μοσχαράκι στιφάδο
Αλμυρές γεύσεις
Baby λεμονάτες πατάτες φούρνου
Αλμυρές γεύσεις