Be my Chef από το εστιατόριο Το Ελληνικό
Υλικά
- 200 γρ. κολοκύθι
- 50 γρ. φέτα
- Λίγο φρέσκο άνηθο
- Λίγο φρέσκο δυόσμο
- Φρέσκο κρεμμυδάκι
- 2 κουταλιές της σούπας αλεύρι
- 1 αβγό
- Αλάτι, πιπέρι
- Λάδι για τηγάνισμα
Εκτέλεση
- Τρίβετε το κολοκύθι στον λεπτό τρίφτη και σουρώνετε για να φύγουν τα υγρά του.
- Ψιλοκόβετε τον άνηθο, το δυόσμο και το κρεμμυδάκι.
- Προσθέτετε όλα τα υλικά εκτός από το αλεύρι σε ένα μπολ και ανακατεύετε καλά μέχρι να ομογενοποιηθούν.
- Πλάθετε το μείγμα σε μικρές μπαλίτσες και αλευρώνετε.
- Βάζετε αρκετό λάδι σε ένα τηγάνι και μόλις ζεσταθεί καλά, τηγανίζετε τους κολοκυθοκεφτέδες.
- Σερβίρονται με τζατζίκι.
xrysessyntages.com
Ίσως σας ενδιαφέρει...
Καλαμάρια γεμιστά με φέτα
Αλμυρές γεύσεις
Κοτόπουλο κοκκινιστό
Αλμυρές γεύσεις
Αρακάς λαδερός με πατάτες και καρότα
Αλμυρές γεύσεις
Αφράτες ατομικές τυρόπιτες
Αλμυρές γεύσεις
Χυλοπίτες με μύδια κατεψυγμένα
Αλμυρές γεύσεις
Αλμυρά μάφινς πατάτας
Αλμυρές γεύσεις
Λαζάνια με λαχανικά, ελιές και τυριά
Αλμυρές γεύσεις
«Πίτσα» με βάση από γαλλική μπαγκέτα
Αλμυρές γεύσεις