Κύπρος-: Ξεσκονίζουν παλιές υποθέσεις- Σε κρίσιμη κατάσταση ο 34χρονος

Υλικό από κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης, στα οποία καταγράφονται οι κινήσεις των δύο δραστών της απόπειρας φόνου εναντίον 34χρονου, την Τρίτη (23/4) στην Ανθούπολη, έχουν στα χέρια τους οι ανακριτές.

Ωστόσο, όπως ανέφερε στο ΡΙΚ ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου, οι δράστες οι οποίοι επέβαιναν σε μοτοσικλέτα, έφεραν κράνη και ως εκ τούτου δεν διακρίνεται το πρόσωπό τους.

Ερωτηθείς για πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας και αφορούσαν φλεγόμενη μοτοσικλέτα σε κοντινή απόσταση από τη σκηνή της επίθεσης, ο κύριος Ανδρέου δήλωσε πως δεν έχει τέτοια ενημέρωση.

Ανέφερε ότι οι έρευνες της Αστυνομίας στρέφονται προς όλες τις κατευθύνσεις, περιλαμβανομένων και υποθέσεων για τις οποίες το θύμα είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές.

Λόγω των εν εξελίξει ερευνών, ο Χρίστος Ανδρέου απέφυγε να αποκαλύψει κατά πόσον λαμβάνονται καταθέσεις και στην περιοχή της Αγίας Νάπας, ή εάν το θύμα σχετιζόταν με τον Αλέξη Μαυρομιχάλη, ο οποίος δολοφονήθηκε τον περασμένο Οκτώβριο.

Τόνισε δε, πως δεν θεωρεί ότι η επίσκεψη του θύματος σε κρατούμενο σχετίζεται με την υπόθεση ή την δράση του οργανωμένου εγκλήματος.

Ο Ανδρέου ανέφερε ότι μετά τη χειρουργική επέμβαση, το θύμα της απόπειρας φόνου νοσηλεύεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου

 

sigmalive.com