Super League: Μάχη τίτλου ΑΕΚ – ΠΑΟ απόψε στην Opap Arena

Άρης – Ολυμπιακός και Λαμία – ΠΑΟΚ τα άλλα δύο παιχνίδια της αγωνιστικής

Ντέρμπι κορυφής διεξάγεται απόψε στην OPAP Arena, όπου η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό, για την 7η αγωνιστική των play off της Super League.

Την Ένωση και τους «πράσινους» τους χωρίζει ένας βαθμός και όποια ομάδα κερδίσει, θα πάρει μεγάλο προβάδισμα για τον τίτλο.

Ο Ματίας Αλμέιδα μετρά επιστροφές ενόψει του αποψινού (20:30) αγώνα, Λιβάι Γκαρσία, Γκατσίνοβιτς, και στόχος είναι η νίκη για να υπερασπιστεί τον τίτλο της. Από την πλευρά του ο Φατίχ Τερίμ έχει σε τρελή φόρμα τους Ιωαννίδη, Μπακασέτα, ενώ τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή του Μπερνάρ.

Πιθανές ενδεκάδες:

ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Ρότα, Χατζισαφί, Βίντα, Κάλενς, Γιόνσον, Πινέδα, Ελίασον, Άμραμπατ, Τσούμπερ, Γκαρσία

Παναθηναϊκός: Ντραγκόφσκι, Χουάνκαρ, Κώτσιρας, Ακαϊντίν, Γεντβάι, Αράο, Τσέριν, Παλάσιος, Βέρμπιτς, Μπακασέτας, Ιωαννίδης.

Λαμία – ΠΑΟΚ
Στο «Αθανάσιος Διάκος» στις 17:00, ο ΠΑΟΚ αναζητά τη νίκη-φάρμακο στα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, έπειτα από τον αποκλεισμό της από την Κλαμπ Μπριζ γνώρισε τρίτη διαδοχική ήττα, αυτή τη φορά από τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», με 2-1.

Λαμία: Κοσέλεφ, Βασιλαντωνόπουλος, Αμαράλ, Γιαννούτσος, Κορνέζος, Νούνιες, Κοντονίκος, Τσιλούλης, Μαρτίνεθ, Σλίβκα, Τσούκαλος.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε, Σοάρες, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Σβαμπ, Οζντόεφ, Ντεσπόντοφ, Κωνσταντέλιας, Μάρκος Αντόνιο, Σαμάτα.

Άρης – Ολυμπιακός
Στις 19:30 στο «Κλ. Βικεκίδης» ο Ολυμπιακός θα επιχειρήσει να διευρύνει το νικηφόρο σερί του παίζοντας κόντρα στον Άρη που ευελπιστεί να επιστρέψει στις επιτυχίες. Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται σε εξαιρετική αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση και θέλουν να παραμείνουν σε τροχιά τίτλου.

Πιθανές ενδεκάδες:

Άρης: Κουέστα, Μοντόγια, Οντουμπάτζο, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Νταρίντα, Ζουλ, Σαβέριο, Σουλεϊμάνοφ, Γκαρθία, Μορόν.

Ολυμπιακός: Τζολάκης, Ορτέγκα, Ροντινέι, Κάρμο, Ντόη, Έσε, Τσικίνιο, Φορτούνης, Ποντένσε, Γιόβετιτς, Ελ Κααμπί.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι μεταδόσεις της 7ης αγωνιστικής των play off:

17:00 Λαμία – ΠΑΟΚ Cosmote Sport 1
19:30 Άρης – Ολυμπιακός Novasports Prime
20:30 ΑΕΚ – Παναθηναϊκός Cosmote Sport 1

 

newsbeast.gr